Sistko consulting

POGLEJTE NOVOST: VIDEO PREDAVANJA

VIDEO PREDAVANJA

Videopredavanja so namenjena vsem, ki so stopili na pot digitalnih usposabljanj za svoje sodelavce. Največja prednost takšnih usposabljanj je, da so na voljo sodelavcem brez nekega obveznega termina v živo – saj vemo, razpisani termini v živo običajno nikoli vsem ne ustrezajo. Nadaljnja prednost je, da lahko predavanje v vsakem trenutku ustavimo, prevrtimo nazaj in ponovno poslušamo – ali ga poslušamo še enkrat po določenem času, ko smo že katere izmed predlaganih rešitev preizkusili. Pa še ena velika prednost je – videopredavanja so baza znanja neke organizacije in so na voljo tudi novim sodelavcem. Vse ki še niste stopili na pot digitalnih usposabljanj, vabimo, da se odločite zdaj – in pričnete ustvarjati bazo znanj ter se odločite za eno izmed naših ponujenih videopredavanj.

 

TRENINGI V ŽIVO - ODPRTE SKUPINE

Razpisujemo tudi treninge v “živo” za odprte skupine. Če za svoje sodelavce želite eno izmed ponujenih usposabljanj, nimate pa zadostnega števila udeležencev za organizacijo pri vas v podjetju, je udeležba na treningu v odprtih skupinah prava izbira.

Preverite nabor naše ponudbe in razpisane termine. Kjer še terminov nimamo razpisanih, lahko oddate neobvezno povpraševanje / rezervacijo mesta in ko bomo usposabljanje razpisali, vas kontaktiramo.

INTERNI TRENINGI V PODJETJIH

Za vsa podjetja, ki pa si želite, da usposabljanje pripravimo in izvedemo s fokusom na vaše specifike in vaše želje, ste tukaj na pravem mestu. Interni treningi so še posebej primerni za podjetja, ki želijo naenkrat usposobiti večje število zaposlenih. Prav tako so interna predavanja dobrodošla tudi pri ozaveščanju sodelavcev, kar je ena izmed zahtev številnih ISO standardov.

Preverite nabor tematik, ki jih že ponujamo, v vsakem primeru pa se bomo še individualno pogovorili z vami o vaših specifičnih pričakovanjih.