Sistko consulting

POGLEJTE NOVOST: VIDEO PREDAVANJA

VIDEO PREDAVANJA

Videopredavanja so namenjena vsem, ki so stopili na pot digitalnih usposabljanj za svoje sodelavce. Največja prednost takšnih usposabljanj je, da so na voljo sodelavcem brez nekega obveznega termina v živo – saj vemo, razpisani termini v živo običajno nikoli vsem ne ustrezajo. Nadaljnja prednost je, da lahko predavanje v vsakem trenutku ustavimo, prevrtimo nazaj in ponovno poslušamo – ali ga poslušamo še enkrat po določenem času, ko smo že katere izmed predlaganih rešitev preizkusili. Pa še ena velika prednost je – videopredavanja so baza znanja neke organizacije in so na voljo tudi novim sodelavcem. Vse ki še niste stopili na pot digitalnih usposabljanj, vabimo, da se odločite zdaj – in pričnete ustvarjati bazo znanj ter se odločite za eno izmed naših ponujenih videopredavanj.

KAKO JIH NAROČITI

Želena videopredavanja dodajte v nakupovalno košarico. Ko se odločite za zaključek nakupa, vnesite svoje podatke in na email boste prejeli predračun z individualno identifikacijsko številko, ki jo navedete pri plačilu. Po prejemu plačila videopredavanje na USB ključku odpošljemo na vaš naslov, skupaj s certifikatom, ki vam podeljuje licenco za uporabo.

Običajna licenca za uporabo dovoljuje uporabo videopredavanja neomejeno znotraj podjetja direktno iz USB ključka. Prenos na katerokoli tretjo osebo (pravno ali fizično) ni dovoljen.

PONUDBA

Pojasnjujemo kako celovito pristopiti k obvladovanju kompetenc – kako jih identificiramo, definiramo, načrtujemo in prenašamo.

Zahteve številnih ISO sistemov vodenja se nanašajo na upravljanje s sistemom kompetenc. Predavanje vam bo pomagalo k lažjemu, učinkovitejšemu in predvsem z zahtevami standardov skladnemu obvladovanju kompetenc.

Trajanje: 3 ure
Ciljna skupina: vodje procesov, vodje oddelkov, kadrovniki, HR managerji, skrbniki kakovosti

 

Celovita razlaga kako se lotiti koncepta obvladovanja tveganj v šolah in vrtcih. Čeprav pristop ni vezan le na sistem kakovosti v šolstvu – KzP:2016, ga pa seveda lahko s pridom uporabite za zagotovitev skladnosti s tem sistemom.

Tveganja so vedno prisotna. Razlika je le ali smo na njih pripravljeni ali ne. V prvem primeru lahko namreč z ustreznimi ukrepi znižujemo verjetnost njihovega nastanka (morebiti celo posledico) ali pa imamo vsaj pripravljen načrt kaj narediti v primeru realizacije tveganj. V drugem primeru pa nas situacije najdejo nepripravljene. Še vedno je namreč precej ljudi, ki menijo, da se bodo s situacijo soočili pač, ko se bo pojavila. Covid-19 je bil lep primer takšnega ravnanja. Postanite proaktivni in upravljajte s tveganji – ne, da se le odzivate nanje!

Trajanje: 4 ure